AcroYoga Órák  Melinda & Péter 

Ez egy vegyes szintű 120 perces óra, amit elsősorban már az alapokat ismerő kezdőbbek és gyakorlottabbak számára tartunk.
Hangolódás, bemelegítés, páros feladatok, acroyoga tanítás és thai masszázs levezetés vagy páros/egyéni nyújtó gyakorlatokkal várunk.
Rávezetőkkel, technikai finomhangolással, igazításokkal segítünk nektek, hogy teljesíthessétek a feladatokat! Az Acroyoga International szellemiségében oktatunk, rávezetőkkel, technikai részletekkel szolgálunk. A bemelegítés és a levezetés is változatos, minden órán az anyaghoz kapcsolódóan változó.

 

Kezdés: 19:00-21:00

 

Az órát tartja:
Vajnai Melinda AcroYoga International oktató
Ujhelyi Péter AcroYoga instruktor
Kray Zsuzsi AcroYoga asszisztens

 

GYIK:
1. Egyedül is jöhetek? – IGEN! A feladatokat

csoportokban gyakoroljuk, ami egyrészt a biztonság

miatt fontos, másrészt a szerepek kipróbálása

fejleszti a tudásodat.
2. Még sosem próbáltam, menni fog? – Ha sosem

próbáltad, akkor a hétfői óránkat ajánljuk neked.

Azoknak, akik már otthonosabban mozognak az acroyoga világában: az órákat úgy tervezzük meg, hogy tanulhass, külön gyakorlatokkal készülünk a különböző tudásszinten lévőknek. A mély vízbe senkit sem dobunk bele, filozófiánk szerint Róma sem egy nap alatt épült fel. Célunk, hogy biztos alapokon nyugvó tudással rendelkezz.
3. Baj, ha nem vagyok hajlékony/erős? – Kedvesem, azért vagyunk, hogy az legyél!
4. Még sosem (acro)jógáztam… – Ezzel mindenki így van az elején! Hangsúlyozzuk, hogy a kezdethez nagyon fontos elkezdeni, de gyere inkább hétfőn!
5. Milyen ruhában jöjjek? – Olyanban, ami kényelmes, de nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb vagy zokniban gyakorlunk.
6. Mondhatok nemet feladatokra? – Ha félelmeid vannak, akkor az acroyoga óránkon pontosan azt a befogadó, megtartó, biztonságos közeget találod meg, ahol sikeresen dolgozhatsz a téged gátló félelmeken. Te döntöd el, hogy meddig mész. Ha nemet mondasz, akkor elfogadjuk, de a bátorítást azért megkapod tőlünk. Lassanként te is megérzed majd, hogy érdemes bíznod magadban és másokban, mert az eredmény mindig felemelő!
7. Baj, ha kések? – Igen. Érkezz 10 perccel kezdés előtt, és tiszteld meg gyakorlótársaidat pontosságoddal. A kezdő hangolókört azért adjuk Nektek, hogy átválthassatok a külvilág ezerfelé irányító ingereiből a fókuszáltság és stresszmentesség állapotába.
8. Baj, ha megosztom ezt az eseményt? – Szerintünk nem, a megosztással a világbékéhez járulsz hozzá.
9. Menjek? Gyere!

 

+1. Ára? 2021. szeptember 9-től: 3500 HUF

Bérlet: 15.000 forint/5 alkalom 

csütörtöki órák az inspirálban (1).png