AcroYoga - Kezdő tanfolyam  Melinda & Péter 

A hétfői 120 perces órákat 2021. szeptember 6-án indítjuk egy 8 alkalmas alapozó tanfolyammal. Hála Istennek nagyon sok kezdő talál ránk, akiknek szeretnénk alaposan megtanítani az alapokat.
https://nuadteam.hu/asp-acroyoga/

 

 2020. elején nagy sikerrel rendeztük meg az első

kezdő kurzust, reméljük, ez is hasonló eredménnyel

zárul.
A vegyes szintű órákon (főleg, ha sokan vesznek rajta

részt), bizony nagyon nehéz megadni a speciális

figyelmet a kezdő és a haladó gyakorlóknak

egyszerre. Mindent megteszünk a siker érdekében,

de a részvételi számokat nézve érezzük, most jött el

az ideje a csoportbontásnak.
Így a kezdők és a haladók is sokkal jobban járnak.

Szeretnénk, ha a hétfő szeptember 6-tól a kezdőké,

a csütörtök pedig a haladóbbaké lenne.
Ezért a hétfő mostantól a kezdőké lesz.

 

Kezdés: 18:30-20:30

 

A képzést vezeti:

Vajnai Melinda: AcroYoga International oktató

Ujhelyi Péter: TestSzobrász mester, thai masszőr

Jurák Zsuzsi: Acroyoga Instruktor

 

A képzéshez tartozik Magyarország első akorjóga könyve, az Akrojóga – elméleti és gyakorlati útmutató az alapokhoz című könyvünk is, valamint hozzáférést kaptok az Online Kurzus első 2 részéhez is.

 

A tanfolyam ára: 39.900 ft/fő.

Az ár tartalmazza az online oktatási anyagot, a gyakorlati órákat és a könyvet.

A képzésben a helyedet 15.000 forint regisztrációs díj befizetésével biztosítod. A képzés fennmaradó díját személyesen, a tanfolyam első napján kérjük.

A képzés nyitott, ha nem tudsz minden napján részt venni, akkor alkalmanként 4000 forintba kerül a képzés. Ebben az esetben az oktatási könyvet külön vásárolhatod meg és nem kapsz hozzáférést az online videós tananyaghoz.
A 8 alkalom után az óra ára: 3500 HUF
Bérlet: 15.000 forint/5 alkalom

 

1. Egyedül is jöhetek? – IGEN! A feladatokat csoportokban gyakoroljuk, ami egyrészt a biztonság miatt fontos, másrészt a szerepek kipróbálása fejleszti a tudásodat.
2. Még sosem próbáltam, menni fog? – Igen! Célunk, hogy biztos alapokon nyugvó tudással rendelkezz, ehhez az Acroyoga International szellemiségében oktatunk, pontos tematika mentén haladunk, rávezetőkkel, technikai részletekkel szolgálunk. A bemelegítés és a levezetés is változatos, minden órán az anyaghoz kapcsolódóan változó.
3. Baj, ha nem vagyok hajlékony/erős? – Kedvesem, azért vagyunk, hogy az legyél!
4. Még sosem (acro)jógáztam… – Ezzel mindenki így van az elején! Hangsúlyozzuk, hogy a kezdethez nagyon fontos elkezdeni, de gyere inkább hétfőn!
5. Milyen ruhában jöjjek? – Olyanban, ami kényelmes, de nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb vagy zokniban gyakorlunk.
6. Mondhatok nemet feladatokra? – Ha félelmeid vannak, akkor az acroyoga óránkon pontosan azt a befogadó, megtartó, biztonságos közeget találod meg, ahol sikeresen dolgozhatsz a téged gátló félelmeken. Te döntöd el, hogy meddig mész. Ha nemet mondasz, akkor elfogadjuk, de a bátorítást azért megkapod tőlünk. Lassanként te is megérzed majd, hogy érdemes bíznod magadban és másokban, mert az eredmény mindig felemelő!
7. Baj, ha kések? – Igen. Érkezz 10 perccel kezdés előtt, és tiszteld meg gyakorlótársaidat pontosságoddal. A kezdő hangolókört azért adjuk Nektek, hogy átválthassatok a külvilág ezerfelé irányító ingereiből a fókuszáltság és stresszmentesség állapotába.
8. Baj, ha megosztom ezt az eseményt? – Szerintünk nem, a megosztással a világbékéhez járulsz hozzá.
9. Menjek? Gyere! 

safe_image.jpg