Zsonglőr kurzus - Gallyas Veronika

Mindig is vonzott a cirkusz és a zsonglőrködés? Szívesen tanulnál/kipróbálnál minél több zsonglőr eszközt, és belekóstolnál a funkcionális zsonglőrködésbe is? Érdekel az egyes eszközök oktatási módszere is? Akkor itt a helyed!

 

TANANYAG: labda, diabolo, buzogány, tányér, poi, kendő, virágbot zsonglőrözés. Az eszközökkel csoportosan haladunk és amellett egyéni fejlődésre is van lehetőség a saját preferenciák alapján. Az eszközökhöz kapcsolódó koncepciók kutatása és kreatív feladatok is minden órán helyet kapnak. Oktatási technikák, ötletek, foglalkozáson bevethető játékok is átadásra kerülnek.

 

SZINT: kezdőtől középhaladó szint. Tehát az tud újat tanulni, aki pl. még nem tud 5 labdával, 2 diabolóval zsonglőrködni... Teljesen kezdők is jöhetnek, hiszen a sok eszköz között mindenki változó tudásszintet fog képviselni. Ezen a tanfolyamon nem cél egy eszköz tökéletesítése, inkább egy szélesebb készségtár és látásmód kialakítása.

 

RÉSZTVEVŐK: alapvetően felnőtt csoport, de tinédzserek is nyugodtan részt vehetnek, amennyiben önálló motivációval rendelkeznek.

Részvétel alapvetően tanfolyami formában ajánlott, de egyszeri alkalmanként is be lehet kapcsolódni.
5 alkalomból álló modulok kiadnak egy teljes éves képzést 2021. szeptember és 2022. június között.

15.000Ft / 1 modul (5 egymást követő alkalom)
vagy 3500 Ft / 1 alkalom

 

TANÁROK:
Gallyas Veronika,
és vendég zsonglőr oktatók

 

IDŐPONT: hétfőnként 18.00-20.00
 

Kezdés időpontja:

2021. szeptember 20.

 

(Első modul időpontjai:

Szeptember 20, 27,

október 4, 11, 18)

(Lezárások esetén a tanfolyami díj

visszafizetésre kerül.)

 

Jelentkezés, érdeklődés:
info@zsonglor.hu

zsonglőr órák jó.jpg